menu knop

Diensten

Pixelein biedt een volledig pakket aan diensten. Of u nu veel of weinig ervaring heeft op gebied van gedrukte of online media, mijn diensten en werkwijze sluiten naadloos op alle situaties aan.

Gedrukte Media

Logo ontwerp

In een oogopslag duidelijk wie u bent en waar uw firma voor staat. Goede logo’s ontwerpen vereist speciale kwaliteiten van een vormgever.

Huisstijl ontwikkeling

Van een simpele visitekaart of briefpapier tot complexe magazines of catalogussen. Pixelein heeft uitgebreide ervaring in alle vormen van gedrukte media en werkt daardoor snel en accuraat zodat uw kosten laag blijven en de behaalde resultaten hoog.

Bijzondere artikelen

Pixelein kan u ook helpen met de wat bijzondere producten zoals belettering of beurs goodies.

Drukwerk begeleiding

Vaak worden vakspecialistische vragen gesteld waardoor u, als u wat minder ervaren bent, achter uw oren gaat krabben. Van advertenties tot trajectbegeleiding, Pixelein regelt het allemaal.

Digitale Media

Vormgeving

Zorg dat u consequent herkenbaar in beeld bent! Pixelein ontwerpt voor uw de leukste e-cards, banners en nieuwsbrieven.

Website ontwikkeling

Voor wie een website wil dat meer doet dan er leuk uitzien. Functioneel, effectief en snel. Van thema (marketing) website tot bedrijfswebsite tot webshop. Pixelein helpt u uw doelen behalen.

Hosting

Voor het gemak van alles onder één betrouwbaar dak. Pixelein regelt voor u een domeinnamen, hosting en e-mailaccounts.

Advies & Ondersteuning

CMS, SEO, Social Media en Statistieken

Pixelein heeft in de loop der tijd al menig CMS gezien en heeft een hoop weetjes verzameld op gebied van SEO, Social Media en Statistieken Analyse. Komt u ergens niet uit of heeft u het idee dat u kennis mist? Pixelein adviseert en/of ondersteunt u graag.

Onderhoud

Menig ondernemer heeft een CMS om zelf onderhoud aan zijn website uit te kunnen voeren. Kunnen is een ding, de tijd hebben is een tweede. Vooral als je maar sporadisch iets wijzigt, kost het je extra tijd vanwege het ‘hoe ging dat ook alweer’ syndroom. Pixelein gelooft dat ieder zijn kracht heeft en daarnaar moet handelen. Waarom zou je zelf een uur besteden aan het plaatsen van een nieuwsbericht als Pixelein hetzelfde in tien minuten doet? Daarom biedt Pixelein aantrekkelijke onderhoudscontracten zodat u de tijd heeft om dat te doen waar U goed in bent, namelijk geld verdienen.

Freelance dienstverlening

Komt u handen tekort?

Het inhuren van een freelancer kent vele voordelen boven het inhuren van een uitzendkracht, waaronder aantrekkelijke tarieven en een gezonde werkethiek. Pixelein helpt u graag uit de brand. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar mijn beschikbaarheid. Ik stuur u graag een c.v. toe indien u dit wenst.