menu knop
heerlerheide foto frame koeltoren
Projecten Bekeken: 1720

Heerlerheide live!

Na 10 jaar trouwe dienst bleek het steeds meer werk om de oude site naar de nieuwste browsers bij te werken. Het werd hoog tijd voor een frisse start.

Heerlerheide, een stadsdeel in het noorden van Heerlen, heeft een hecht gemeenschap. Dat blijkt al uit het voorgaande succes van de digitale buurt netwerk website. Een website die de gemeenschap niet alleen informeert maar vooral ook veel foto’s laat zien van de leukste buurt evenementen.

Het begon met een nieuw en fris ontwerp. Het grijze en donkerblauw werd verleden tijd en werd vervangen door lichte, frisse tinten. Dit gekoppeld aan een huiselijke feeling bracht het nieuwe ontwerp tot leven.

Functioneel was het van belang dat met name het uploaden van afbeeldingen vlot en feilloos verliep. Naast de foto’s was het ook belangrijk om een kalender functie op de site te hebben zodat mensen op de hoogte konden worden gehouden van aankomende evenementen.

Voor dit project is gekozen om gebruik te maken van WordPress. De flexibiliteit en uitgebreide mogelijkheden van dit CMS systeem leende zich uitstekend voor de doelstellingen van Heerlerheide.

heerlerheide website

Share This