menu knop

Referenties

“Marjolein barst van de zin en creativiteit om van een simpel item als een logo een waar kunstwerk(je) te maken. Ze is creatief, denkt mee, heeft gevoel voor verhouding en stijl en is heel servicegericht.”

Groene Giraf
Ilse Vlaming

 

“Met Pixelein hebben we al jaren een perfecte samenwerking. Goede communicatie, flexibel, enthousiast en begripvol. Marjolein maakt heldere afspraken en komt deze na, lost eventuele problemen snel op en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend! Kortom: een méér dan prima partner die we van harte aanbevelen.”

Mister Mail B.V.
Francois Lenaerts

 

“Marjolein is een grote hulp geweest met haar ondersteuning in diverse webgerelateerde zaken. Ze is een vriendelijk en zeer sociaal persoon.”

Systemdeveloper.nl
John Timmer

 

“Marjolein is een heel gedreven vakvrouw die gaat voor resultaat zowel op het gebied van design als websites. Ze denkt mee in mogelijkheden en oplossingen en is daarnaast snel en efficiënt. Daarnaast is zij ook nog gewoon een prettig mens om mee samen te werken.”

Kinderopvang Humanitas
Ingrid Buchem

 

“Voor wie een website wil dat meer doet dan er leuk uitzien. Functioneel, effectief en snel. Van thema (marketing) website tot bedrijfswebsite tot webshop. Pixelein helpt u uw doelen te behalen.
Marjolein is een heel gedreven vakvrouw die gaat voor resultaat zowel op het gebied van design als websites. Ze denkt mee in mogelijkheden en oplossingen en is daarnaast snel en efficiënt. Daarnaast is zij ook nog geduldig en altijd vriendelijk, ook met mij, ik was niet altijd makkelijk. Het lijkt wel of haar geduld niet opraakt.

Ik hoop dat onze samenwerking ook voor zeker de komende 10 jaar is gewaarborgd.”

Stichting Wijkbeheer Carisven
Wim Elbers