menu knop
Tip
Tips & Trucs Bekeken: 2045

Slimmer investeren

Niets nieuws onder de zon, zou u denken. In deze tijden let iedereen extra op de kleintjes. Maar waar bespaart u? Sommige uitgaves kunnen u namelijk juist meer opleveren dan u in eerste instantie zou denken. Zoals een verouderde website vernieuwen om meer klanten te genereren of een goedkopere arbeidskracht in de vorm van een freelancer in plaats van een uitzendkracht of parttime medewerk(st)er.

Vooral in moeilijke tijden is men geneigd die website vernieuwing of nieuwe reclamefolder nog even uit te stellen. Doe dit niet! Dit zijn investeringen die zichzelf weer snel terugbetalen in de vorm van nieuwe klanten/opdrachten. Snijd uzelf niet in de vinger en bespaar op andere vlakken dan marketing.

Pixelein is als freelance web en grafisch ontwerper goedkoper en efficiƫnter als menig tijdelijke kracht. Kunt u ondersteuning gebruiken op gebied van drukwerk opmaak en/of begeleiding, website onderhoud/aansturing of CMS ondersteuning en overweegt u een uitzendbureau in te schakelen? Stop direct en informeer naar de beschikbaarheid en aantrekkelijke tarieven van Pixelein.

Share This